Súťaž s CPS Interiér: Inšpiruj! Pochváľ sa! Ukáž sa! Prezentuj sa!

Súťaž s CPS Interiér
Predstavujeme Vám súťaž s CPS Interiér Inšpiruj! Pochváľ sa! Ukáž sa! Prezentuj sa! o ceny v hodnote 800€, ktorá sa uskutoční na našej stránke www.cpsinterier.sk od 4.2.2013 do 30.4.2013. Prezentujte svoju kreativitu a originálne nápady a získajte zaujímavé ceny!

  • Vymysleli ste nadštandardné riešenie vo vašom interiéri?
  • Využili ste vo svojej domácnosti zaujímavé spojenie farieb a materiálov?
  • Našli ste nové využitie pre nepotrebné, prípadne ste zrekonštruovali staré?
  • Ste domáci kutil a doma vyrábate dizajnové produkty?
  • Vymysleli ste praktické doplnky do vášho interiéru?

Potom je naša súťaž určená práve pre vás!
Využite jedinečnú príležitosť ako prezentovať seba a svoje nápady, ako sa pochváliť a zdieľať kreatívne myšlienky. Inšpirujte seba i ostatných, pochváľte sa vaším dôvtipom a nechajte sa prekvapiť „vylepšovákmi“ z dielne iných. Oslovte mamičky v domácnosti, šikovných majstrov, ale i skúsených dizajnérov, ktorých môže zaujať práve váš nápad!

Do súťaže sa zapojíte zaslaním fotografie alebo videa na e-mail sutazscps@gmail.com.
Fotografie alebo videá majú obsahovať inšpirácie z vašej domácnosti, vaše inovácie a hodnotné nápady, ktoré vám zlepšili, spríjemnili či uľahčili život. Niečo praktické, niečo kvalitné, niečo VAŠE! Ukážte to ostatným a inšpirujte všetkých okolo seba. Hlavným mottom je inšpirovať! pochváliť sa! ukázať sa! prezentovať sa! K fotografiám i videám pripojte krátky popis, v ktorom popíšete funkčnosť nápadu, jeho využitie, prípadne jedinečnosť. Popis bude uvedený pri každej fotografii.
Vaše príspevky budú zverejnené na našej webovej stránke www.cpsinterier.sk a na facebookovej stránke www.facebook.com/CpsInterierInterierovyDizajn. Šancu na výhru má každý z vás. Žrebovanie a zverejnenie výsledkov súťaže sa uskutoční 1.5.2013. Mená výhercov budú zverejnené na našej webovej stránke a na facebooku. Výhercovia budú zároveň kontaktovaní e-mailom.

Súťaž s CPS Interiér: A čo môžete vďaka svojej originalite získať?

1. Profesionálny návrh interiéru do 100m² v hodnote 650 €
2. Vešiak Tee od spoločnosti TON v hodnote 146,81 €
3. Knižky o interiérovom dizajne v hodnote viac ako 30 €

Súťaž s CPS Interiér Návrhy interiéru
Súťaž s CPS Interiér Vešiak Tee TON
Súťaž s CPS Interiér Knihy

Viac o súťaži na www.cpsinterier.sk a Facebooku.

Pridaj komentár