Trend v návrhu kuchýň je kvalita a nadčasovosť

Stolička 002
Kuchynská linka v našom podaní nieje len bezduchý produkt, ale je to predovšetkým obraz vyjadrujúci individualitu rodiny, ktorý vás ohromí dokonalou domácou atmosférou. Priblížime vám proces výroby dvoch odlišných kuchynských liniek, ktoré ilustrujú náš osobitý prístup k vytváraniu nadčasových hodnôt.

Masová produkcia kuchýň v „rýchlotovárňach na nekvalitu“ vrcholí, no čoraz väčšej popularite sa tešia produkty, ktoré pretrvávajú roky po dizajnovej i materiálovej stránke. Kto do realizácie kuchyne zainvestoval napríklad už pred pätnástimi rokmi, sa doteraz teší z peknej a účelnej kuchynskej linky. Naopak tí, ktorí podľahli lacným a nekvalitným trendom, musia na svojej kuchyni neustále niečo prerábať, vymieňať a opravovať.
Stolička 002

Vy snívajte – realizáciu zverte dizajnérovi

Pre kvalitu a profesionálnu starostlivosť sa rozhodol aj mladý pár, ktorý si postavil nový dom. Kuchynskú časť už pri stavbe prepojili s jedálňou a obývacou izbou, čím vznikol z hľadiska návrhu komplexný otvorený priestor. Zákazníci mali záujem o vidiecky dizajn, ale zároveň chceli nadčasové prevedenie. Pre lepšiu predstavu, ako bude vyzerať ich spoločný domov, sme po vzájomnej konzultácii vytvorili vizuálny návrh. Dbali sme najmä na dispozičné a ergonomické pravidlá, aby sme používanie týchto troch prostredí čo najviac zjednodušili a spríjemnili.
Stolička 002
Ak má byť kuchynská linka svojou kvalitou a dizajnovým prevedením aktuálna aj o pätnásť-dvadsať rokov, musí byť vyrobená z najlepších materiálov. Zvolili sme preto masívne drevo, dyhu, nerez, sklo a silgranit. Zákazníci si mohli produkty v našom showroome nielen pozrieť, ale aj vyskúšať na vzorkových kuchynských linkách a zariadeniach. Zladiť farebné odtiene dyhovaných a masívnych častí nie je jednoduché, preto sme postupovali špeciálnym spôsobom. Vyrobili sme niekoľko vzoriek, ktoré sme potom spájali a porovnávali s ostatnými materiálmi, aby sme našli tú pravú kombináciu pre teplú a harmonickú domácu atmosféru.
Po výrobe kuchyne v našej réžii sme zabezpečili kompletnú montáž, aby sme klientov žiadnym spôsobom nezaťažovali a tí sa mohli venovať svojej rodine a práci.
Stolička 002
Kuchyňa, ktorá dožije s vami

Ľudí hľadajúcich prvotriedne služby je čoraz viac. Za zmienku stojí spolupráca so starším manželským párom, ktorý si neďaleko Trnavy zrekonštruoval dom po babke. Zákazníci mali predstavu o rustikálnej kuchyni, ktorá by vhodne dopĺňala vidiecky ráz domčeka. Boli rozhodnutí pre kuchynskú linku, ktorá dožije s nimi a preto neváhali investovať do kvality materiálu a vyhotovenia. Navštívili náš showroom, kde si vybrali a vyskúšali vybavenie a po konzultácii sme spolu objednali vhodné rustikálne spotrebiče presne podľa ich vkusu. Aj v tomto prípade sme vyrobili vzorku dvierok z kvalitného jelšového dreva moreného na čerešňu, podľa ktorej si zákazníci dokázali lepšie predstaviť svoju vysnívanú kuchyňu. Aby k nám nemuseli cestovať z Trnavy viackrát, navštevovali sme ich už len my. Po výrobnej fáze sme zabezpečili kompletnú montáž kuchynskej linky i spotrebičov.
Dôkazom spokojnosti náročných zákazníkov je ich návrat do interiérového štúdia. Po neúspešnom hľadaní hotového produktu si u nás nechali vyrobiť aj dyhovanú obývaciu zostavu na mieru, ktorá ku kuchynskej linke zapadla ako uliata.
Ich rozhodovanie určite ovplyvnilo aj to, že o zákazku sa staráme od návrhu až po jej dokončenie, osobne na celú realizáciu dohliada študovaný dizajnér a v neposlednom rade naša výroba, vďaka ktorej sme schopní produkty exportovať rýchlejšie a máme celý ich proces pod kontrolou. Ak Vás zaujal náš prístup k navrhovaniu a realizácii kuchynských liniek vyberte si z našej ponuky moderných, klasických, rustikálnych alebo vidieckych kuchýň na mieru. Tešíme sa na spoluprácu s vami a dúfame že nebude len dočasná.

Ak máte záujem o kuchynskú linku navštívte náš ateliér alebo www.cpsinterier.sk.

Pridaj komentár