Posteľ bez čela? Zhotovte si ho svojpomocne ;)

1. Tkaniny

Na čelo postele môžete jednoducho využiť materiál, ktorý máte poruke. Napríklad tapisérie, koberce, luxusnú deku alebo zošité zvyšky materiálov. Prípadne si môžete kúpiť pár metrov peknej látky, ktorá vás zaujme v obchode. Stačí len obšiť okraje, prípadne tkaninu ozvláštniť napríklad čipkou. Keď je textília pripravená, stačí ju uchytiť k stene za posteľ a máte hotovo.
celo_postele_latka

2. Drevo

Ako čelo postele výborne poslúži drevená doska alebo drevený rám s natiahnutým plátnom. Čelo pripojíte jednoducho kladivom a klincami alebo ak uvažujete o neinvazívnejšej metóde, siahnite po dobrom lepidle.
celo_postele_drevo

3. Hrajte sa s farbou

Ak máte vlastný byt či dom a plánujete v ňom zotrvať dlhší čas, môžete si čelo postele namaľovať priamo na stenu. Ak ste nádejný umelec, maľba by mohla vyzerať skvele. Ak vám kreslenie až tak nejde, môžete za posteľ napísať svoj obľúbený citát či týždeň zapisovať svoje myšlienky, kým zaspíte alebo nechajte vašej milovanej polovičke pri posteli milé odkazy.
celo_postele_text

4. Recyklujte

Projekt “Vylepši svoju posteľ” môže byť príležitosťou na recykláciu. Použitie starých okien či dverí dodá vašej spálni vintage nádych. Ak máte staré ozdobné zrkadlo, ktoré je prasknuté, môžete vybrať sklo, dovnútra natiahnuť špagátiky a pripnúť na ne svoje obľúbené obrázky, fotografie a čačky 🙂
celo_postele_okno

Pridaj komentár