Marek – architekt CPS Interiér

Marek
Náš architekt a projektový manažér Marek študoval architektúru, dizajn a kreatívne myslenie na umeleckých školách v Bratislave, vo Viedni a v nemeckom Trieri.
Počas štúdií sa dostal do Jordánska, kde pracoval ako projektant módnej značky aennis eunis, a tak si vyskúšal navrhovanie z tak trochu inej perspektívy. Počas rozvoja spoločnosti sa presťahoval do Talianska, kde bol prítomný nielen pri začiatočných fázach tvorby modelov, ale tiež pri konečnej, výrobnej fáze.

„Móda je absolútny vrchol dizajnu, pretože v nej žijeme, dotýka sa našich emócií, kopíruje a vytvára našu siluetu a vyjadruje to, kým sme.“

Po absolvovaní štúdia na viedenskej Akademie der bildenden Künste a získaní medzinárodného vysokoškolského titulu MArch (Master of Architecture) sa vrátil na Slovensko, kde spolupracuje s interiérovým štúdiom CPS Interiér na tvorbe jedinečných bytových i nebytových priestorov. Firmu obohacuje netradičnými nápadmi a riešeniami, a tiež svojím osobitým prístupom ku každému projektu. Sme hrdí, že je súčasťou nášho tímu, že poskytuje našim zákazníkom kvalitné služby a nám dodáva energiu a chuť byť ešte lepšími.

www.luleyschoice.com
www.aenniseunis.com

Pridaj komentár